gránit polírozása

29
csiszoló korong flexibilis

Ha megkopik gránit konyhapultunk, elveszti fényét padlólapunk, és szeretnénk újra látni eredeti csillogását, nincs más dolgunk mint felpolírozni /políroztatni a felületet.
Ez attól függően, hogy milyen mértékű a kopás, lehet nehezebb vagy könnyebb feladat, de könnyűnek egyik esetben sem mondható .. A gránit az egyik legkeményebb kőzet. Ennek megfelelően nehezen kopik, sérül, viszont ha ez megtörténik, a helyreállítás nem egyszerű feladat..
De ha rászánnánk magunkat, ezt a következőképpen tehetjük meg :

 

Commentek lezárva.

2 hozzászólás

 1. Pinta István szerint:

  Elég ügyeskezű vagyok és szeretném otthon a putot megcsinálni magam .. Érdeklődnék hol tudnék profik által használt polírozó korongokat venni, mert baumaxban, praktikerben nem láttam, gondolom a kinai és lengyel piacokon nem a legjobb minőséget adják ha egyáltalán lehet venni . Előre is köszönöm válaszukat : István

  ——————-

  Kedves István ! : Köszönjük kérdését.. Ilyen szerszámokat vagy kőmegmunkálással foglalkozó boltokban vehet pl. temetők környékén ahol sirkövesek is vásárolják. vagy internetről rendelhet. Amennyiben valóban jó áron kiváló minőséget akar ( nem válik le, nem szakad, nem karcol) akkor ajánlom a workmaxx korongjait… ( workmaxx.com)

  üdv. a szerkesztő

  • admin szerint:

   Tisztelt Pinta Úr !

   Workmaxx.com ot tudom ajánlani, vagy valamelyik sírköves boltot..