betonpolírozás – végre itt a XXI. század

20
beton polírozva

Itt az új technológia !!.. nem kelll a továbbiakban kötelezően burkolóanyagokon törni a fejét annak aki szeretne trendy aljzatot, vagy csak éppen gyorsan épitkezne, vagy kihagyná a burkolással járó hercehurcákat.

Lássuk tényeket.! : Betonpolírozást szinte bármilyen betonfelületen lehet végezni., a kérdés csak a gazdaságosság, és az elképzelések találkozása.. Hogy ez mit is jelent?.. Csak annyit, hogy minél gyengébb a betonaljzat, nagy vaaószínüséggel annál több lesz a járulékos költségek, amik a javitással illetve a betonfelület keményitésével járnak együtt.. ( (jellemzően : C12 , C16 , ) házierős változó minőségű keverésből származó betonozás esetén számolni kell ezekkel a megnövekedett költségekkel.
Minél erősebb, keményebb, tömörebb a beton, annál jobb alapot biztosít a polírozáshoz. ajánlott a C20 -c25 -c3 betonaljzat készítése és megfelelő síkpontosságú lehúzása, tömöritése.
Általában még betonozás előtt érdemes kontaktálni egy csiszoló szakemberrel a kívánt csiszolási végeredmény/elvárás sikeressége érdekében
A polírozott beton, vagy csiszolt beton színezhető !! ez nem egyenlő a festéssel !! ebben az esetben ugyanis a szinezőanyag beszívódik a betonfelületbe , nem mint a betonfesték, ami a felületen marad..
A betoncsiszolásnak több változata van egészen a betonmart felülettől, ami elsősorban kültéri felületek csúszásmentességét biztosítja, vagy felület előkészítésnél hasznos, – a matt és selyemfényen át a fényesre polírozott felületekig

Commentek lezárva.

Commentek lezárva.